2011. június 23., csütörtök

Annamária

-Gyere!-mutatja az utat az albínó pasas.Természetesen én szedem a lábam le ne maradjak..Egy szobába vezet majd otthagy.Szép kis szoba..Van pár kép a falon és jéé egy madárkalitka!De hol a lakója?Elkezdem keresni a szememmel hátha a szobában van.~csirip-csirip~ És igazam volt a madárka valahol ittvan de nem látom..Ekkor kinyílik az ajtó az albínó srác lép be rajta.~csirip~Hallom ujra a madárka hangját..a fiú odasétál az eggyik fotelhoz majd a sok ing nyakkendő és egyéb ruhadarab között elkezd kutakodni.-Megvagy!-emel föl feje tetejére egy sárga kis madárkát.Ami szépen le is telepszik a fején.-Gyere letapasztjuk a sebeidet.-mutat fel két sebtapaszos dobozt és egy elsősegéjládát.
-Ugyan erre semmi szükség!Végülis ezek csak vágások és nézd egyik sem vérzik már!
-Gyere ide!-mutogat a kanapéra.
-Jó de gyorsabban gyúgyulnak ha szellőznek!-mondom de teljesen hidegen hagyja. Leülök mellé ő pedig elkezdi letapasztgatni a vágásokat a homlokomtol kezdve a lábujjamig.Nemtudom szerintem jobb ha párat kihagy azokról nem szólok. ^^
-Kész.-ragasztja arcomra az utolsó sebtapaszt.
-Köszönöm..de kinek köszönhetem?
-A nevem Gilbert ő pedig itt a társam Gibird.-mutogat a fején pihengetőre.Amin kicsit elmosojodok.Majd kopogás hallatszik.Aztán benyit valaki, igen a hátranyalt hajú szőke az.
-Annamária kérem kövessen!-fordít hátat nekem.Majd még visszanézek Gilbertre és persze hű társára elmosolyodok majd becsukom magam mögött az ajtót.
-Hová megyünk?-kérdezősködök.
-A szobájába.
-Olyanom is van?-kérdem.Majd megáll elöttünk Katyusa.
-Don Vargas téged hivat Ludwig.-erre a szőke férfi fölsóhajt majd rábíz a nőre és elsiet.Katyusa mögött föltünik Mika is.
-Ó szia!-intek neki.-Na mivolt?
-Semmi..-mondja halkan.Majd belépünk egy nagy szobába, ahol már Rózi türelmetlenül vár.A nő odalépked Rózihoz megnézi a sebeit.
– Gyere a fürdőbe.-nyit ajtót barátnőnk elött Katyusa.Mi addig szépen letelepszünk a kanapéra.Mika hallgat én persze mesélem mi történt velem, hogy ki Gibird és, hogy hány sebtapasz van rajtam.Nemsokára megérkezik kedves barátnőnk is majd megáll elöttünk.
- Na, mesélj, mi volt? – fordul felé Mika. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése